Warsztaty kulinarne z dziczyzny

9 grudnia odbyły się warsztaty kulinarne z dziczyzną w roli głównej.

Organizatorem wydarzenia był nasz Kolega Hubert DzikiŁosiu oraz Miasto i Gmina Gryfino a partnerem całego przedsięwzięcia Polski Związek Łowiecki .
Nasz Łowczy Okręgowy Kol. Damian Pizoń osobiście pomagał w przygotowaniu potraw i opowiedział na jakich zasadach i gdzie można bezpośrednio zakupić dziczyznę w naszym okręgu.
Uczestniczkami kursu byli przedstawiciele Kół Gospodyń Wiejskich z regionu a głównym celem popularyzacja najzdrowszego mięsa oraz podniesienie umiejętności kulinarnych.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom za obecność i udział oraz życzymy dalszych sukcesów w rozwijaniu kulinarnych pasji.
Udostępnij
Twitter
WhatsApp

Aplikacja mobilna

Nasza aplikacja to doskonały towarzysz każdego miłośnika łowiectwa, który pragnie pozostać na bieżąco z najnowszymi treściami związanych stron.

Bądź na bieżąco z newsami 📱